Styling video's

 

 

Truitje kopen? ?
Wij hebben keus genoeg en wat mooi meegenomen is, de trui is lekker warm en toevallig weer helemaal hip. Ik laat je er hier alvast een paar zien.

Mij gaan ze niet vragen voor een TELL SELL reclame. Want mijn American accent heeft zelfs nog een zachte G. 

Sorry, dat ik je dit moet vertellen. Maar ik beloof je ik maak het goed.

Voor wie niet bij de modeshow in Abcoude proof kon zijn, gelukkig hebben wij het filmpje nog. 
Wat een geslaagd event en een fijne samenwerking met Extasis en Water mens’s fashion!

Wat zijn wij vrouwen kritisch op ons zelf. Dat zie ik elke dag hier bij Jamie & Joelle. De focus ligt op een kilo teveel of een rimpel er weer bij in plaats van die stralende lach, mooie benen of prachtig haar. Dat vindt ik zo zonde. Daarom is bij ons oktober JIJ BENT PRACHTIG MAAND. Wij willen daarmee zeggen: laten we het moois wat we inbrengen vieren, genieten van wie je bent en wat je bent is waar het om gaat. We dagen je uit zussen, vriendinnen, dochters, moeders te laten weten hoe mooi ze zijn. Zet ze in het zonnetje door ze een compliment te geven en in dit bericht te taggen. Eens kijken of we elkaar kunnen inspireren en een prachtige beweging in gang kunnen zetten.

Steun ‘swim to fight cancer’!

Kon je niet bij ons fashion dinner zijn? Laat je dan door dit filmpje inspireren voor een kleurrijk en modisch najaar!

Even een kleine up date van wat er binnen is gekomen van Geisha deze week. En er is nog veel meer binnen gekomen van dit fijne merk. Het Nederlandse Geisha is super sterk in de prijs kwaliteit verhouding en is er in de maten XS t/m XXL. Dus kom gerust proberen, vinden wij gezellig!!

Mixen en matchen met prints is dit seizoen niet weg te denken. Het Deense merk Karen by Simonsen heeft een collectie ontworpen met verrassende combinaties van prints. Lastig voor sommigen om prints door elkaar te combineren. In dit filmpje willen we je inspireren, wat je met prints kunt doen. Kom gerust proberen, vinden wij gezellig!

Twee winkels onder de rook van Amsterdam ontmoeten elkaar op de brug bij de Amstel. Altijd samen sparren over ons werk en onze overlappende merken. We hebben deze merken in die mooie stad eens samen gevoegd. Wat een gezelligheid straalt dat uit!▪️Sibbin Linnebjerg ▪️Karen by Simonsen 

Only M▪️Helena Hart ▪️Rosemunde ▪️Via Vai

Heb jij ook een lieve (schoon) moeder die je graag wil verwennen met moederdag? Kom dan gezellig zaterdag samen naar onze moederdag high tea. We hebben voor alle moeders een leuk cadeautje klaar staan. Kom je langs? Vinden wij gezellig!

Zet maar alvast in je agenda! Interieur architect Wanda de Jong van DAG & NACHT interieur ontwerp en Tessa Zagt van FLOWERS BY TESS zijn zondag 25 maart bij ons in de winkel om jullie te helpen met ideeën voor een gezellige voorjaarssfeer in huis. Kom gerust langs en laat je volop inspireren, vinden wij gezellig! ??????????

De ijzige kou is weg, nu tijd voor het voorjaar! Ook in je interieur, met een paar kleine kleurige aanpassingen haal je meteen de lente in huis. Kom maar snuffelen, vinden wij gezellig! ??

Openingstijden

MA
Gesloten

Di – Vrij
10:00 – 18:00

ZAT
10:00 – 17:00

ZON
De laatste zondag van de maand geopend
13:00 – 17:00

Stel ons je vraag.

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze nieuwtjes en events.